Programma

 
 
   

 

Dance and Sports Move verzorgt een uitgebreid pakket aan dans- en sportlessen. Voor ieder wat wils. Om meer over deze disciplines te leren, kunt u in onderstaande lijst een keuze maken.

 

Zumba Fitness

Ditch the workout, join the party! Als je van dansen houdt en tegelijk een stevige work-out wilt doen, dan is Zumba Fitness iets voor jou! Ontdek Zumba Fitness!

Lees meerModerne dans

Modern dans, is een dansstijl die focust op het interpreteren van de eigen dansidee├źn. Zo probeert men los te breken van de regels die bepaalde dansen opleggen. Men probeert de eigen dansidee├źn uit te voeren.

Lees meerBreakdance/Freerunning/HipHop

Breakdansen is van oorsprong een Amerikaanse dans, die ontstaan is op straat. In het begin heette het 'b-boying' (afkorting voor breakdancing boys). Breakdansen wordt ook wel breaken genoemd.

Lees meerStreetdance

Streetdance is een dansvorm, die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is eigenlijk meer als alleen maar dansen, het is een onderdeel van een jongerencultuur en past helemaal in deze tijd van Hip-Hop, R&B en rapmuziek. Het is cool, stoer en gaaf om te doen

Lees meerLenigheidstraining

Voor iedereen die wat soepeler door het leven wil gaan is er de lenigheidstraining. Zowel voor recreanten als dansers op een hoger niveau.

Lees meerPilates

Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruikt Pilates de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen.

Lees meerStijldansen

Cha-Cha, Samba, Rumba, Disco fox, Elke dansles is een welkome onderbreking van de week. In een gezellige en ongedwongen sfeer leer je ongemerkt dansen. Aan dansen valt veel plezier te beleven. Je bent er eens helemaal uit. Zogezegd een ontspannende inspanning.

Lees meerHIIT/bodytraining

Een populaire en effectieve training op muziek voor buik, billen, benen en bovenlichaam (de 4 b's). Geschikt voor iedereen.

Lees meer